Sommar sommar sommar

Äntligen är sommaren här med sol, värme och ljusa sommarkvällar. Välbehövligt efter en tuff början på detta år då många människor och företag har blivit drabbade. Vi har alla påverkats av krisen.

Även om samhällets alla hjul snurrat långsammare, så har de fortsatt att snurra. Många är vi som behövt ändra vårt sätt att kommunicera. Personliga möten mellan kund och leverantör har fått ge vika för distansmöten. Ett nytt sätt att mötas på, för många. Eller det traditionella sättet att möta sina kunder på, för andra. Vi på Tenders har mer än 15 års erfarenhet av att serva våra kunder på distans och vi vet att det fungerar. Ett stort tack för det förtroende vi får och för alla intressanta affärer vi får vara med och uppleva. Som tur är, är det en bit kvar till hösten men vi ser ändå fram mot den med spänning.

Öppet under sommaren

Som vanligt finns vi tillgängliga under hela sommaren. Slå gärna en signal om ni vill ha tips om semesteraktiviteter i Östergötland eller i andra delar av landet. Eller skriv en rad här om ni har några funderingar kring anbud och upphandlingar. Men framför allt, ha en riktigt skön sommar!