Vinn fler affärer

Beroende på anbudets komplexitet kan vi på Tenders agera som en del i projektteamet eller som rådgivare i enskilda frågor. Med den juridiska kompetens vi besitter ökar er möjlighet att vinna offentliga affärer.

Kontakta oss så berättar vi mer

Vi har erfarenhet av upphandlingar inom alla branscher

Vi bistår företag med anbudsarbete inom alla branscher. Med över 15 års erfarenhet av upphandlingar inom i stort sett alla branscher har vi en bred kompetens. Denna kompetens och erfarenhet är något som ni drar nytta av när ni anlitar oss.

Taktiska, juridiska och strategiska råd

Vi bistår alltid med taktiska, juridiska och strategiska råd när vi skriver ert anbud. I takt med att vi hjälper er med allt fler anbud bygger vi upp en kunskap om er verksamhet. Det ger er tid och möjlighet att fokusera på kärnverksamheten när vi växer in i er anbudsorganisation.

Frigör resurser och minska era kostnader

Genom att anlita oss kan ni frigöra resurser och sänka fasta kostnader i er anbudsorganisation. Med tydliga projektplaner sparas tid och planeringen blir effektiv. Med oss blir aldrig anbudsarbetet en flaskhals och orsaken till missade affärsmöjligheter.

Ta del av vår kunskap

Ladda ner vårt whitepaper om anbudsarbete för att i lugn och ro ta del av våra råd, tips och rekommendationer – tips från coachen!

Patrik Lindblom

Koordinator
koordinator@tenders.se
010-330 29 02