Anbudsskrivning | Tenders
582
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-582,page-child,parent-pageid-580,bridge-core-2.6.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-theme-ver-25.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
/ Tjänster / Anbudsskrivning

Vinn fler affärer

Att utöka teamet med en extra resurs  i samband med ert anbudsarbete leder ofta till fler vunna affärer och ger er utrymme att fokusera på kärnverksamheten. Det skapar också goda möjligheter till att lämna in fler anbud.

Att arbeta med anbud är ett omfattande projekt som ofta kräver stora resurser. Beroende på komplexitet kan vi på Tenders agera som en del av ert projektteam eller som rådgivare i enskilda frågor. Med den juridiska kompetensen vi har ökar er möjlighet att vinna offentliga affärer.

 

Vi har erfarenhet av upphandlingar inom alla branscher

Vi bistår företag med anbudsarbete inom alla branscher. Med mer än 15 års erfarenhet av upphandlingar inom i stort sett alla branscher har vi en bred kompetens. Denna kompetens och erfarenhet är något som ni drar nytta av när ni anlitar oss.

 

Taktiska, strategiska och juridiska råd

Vi bistår alltid med taktiska, juridiska och strategiska råd när vi skriver ert anbud. I takt med att vi hjälper er med allt fler anbud bygger vi upp en kunskap om er verksamhet. Det ger er tid och möjlighet att fokusera på kärnverksamheten när vi växer in i er anbudsorganisation.

 

Frigör resurser och minska era kostnader

Genom att anlita oss kan ni frigöra resurser och sänka fasta kostnader i er anbudsorganisation. Med tydliga projektplaner sparas tid och planeringen blir effektiv.

Med oss blir aldrig anbudsarbetet en flaskhals och orsaken till missade affärsmöjligheter.

LÄR DIG MER OM ANBUDSARBETE

/ Jag hjälper dig gärna!

Patrik Lindblom

Koordinator

 

koordinator@tenders.se
010-330 29 02

Kom i kontakt med oss